Informatiepunt
De Terheijdenloop heeft een informatiepunt. Deelnemers kunnen hier vanaf 11:00 uur hun startnummer ophalen. Het informatiepunt is terug te vinden op de borden naast de Tent.

Startnummers
Dit jaar gaan we een samenwerking aan met MyLaps (event timing). Alle tijden van de deelnemers worden geregistreerd. Verdere uitleg en werking van de chips ontvang je 1 week voor aanvang via de mail.

Start / Fininsh
De start en finish vindt plaats op de kleine schans onder de banner van LC By Berry’s. Alle hardlopers worden verzocht om na het passeren van de finish door te lopen en gelijk de medaille, drinken _ lekkers in ontvangst te nemen. Volg daarom a.u.b. de aanwijzingen van de organisatie op.

Inschrijven
Inschrijven kan online via: www.deterheijdenloop.nl/inschrijven/ of via de Facebookpagina: www.facebook.com/deterheijdenloop. Je kunt je aanmelden tot en met woensdag 18 mei 2022.

Kleedkamers
In de feesttent van I love Traaie is er speciaal ruimte gemaakt om jezelf om te kleden. Er zijn géén douches beschikbaar.

Activiteiten
Verschillende activiteiten en partners zullen de komende weken bekend worden gemaakt. De hele dag is de bar geopend, muziek en genoeg lekkernijen. Voorbeelden van activiteiten zijn: voorstelling dansschool Fuse, Springkussen, Schminken, daar komen er hopelijk nog véél meer bij.

Muziek & support langs de route
We willen verschillende bands, artiesten en orkesten uitnodigen om langs de kant de hardlopers extra motivatie te geven tijdens hun hardloopronde. Lijkt jou of jullie band leuk? Neem contact met ons op via: info@deterheijdenloop.nl

Drinkpost
We hebben één drinkpost gelokaliseerd op de routes van de 5KM & 10KM. De exacte locatie zullen we met jullie delen via de mail.

EHBO
Op het terrein van de kleine schans hebben we gezorgd voor een EHBO post. Tevens hebben we een auto ter beschikking gesteld bij nood, zodat we snel ter plaatse kunnen zijn bij een huisartsenpost / ziekenhuis.

Toiletten
Er zijn op het feestterrein meerdere toiletten aanwezig.

Prijzen
Iedereen ontvangt een medaille van de Terheijdenloop. Alle nummers 1, 2 & 3 van de mannen & dames zullen bij de 1KM, 2KM, 5KM & 10KM een extra prijs ontvangen + goodiebag samengesteld door alle lokale partners / sponsoren van de Terheijdenloop

Gegevens wijzigen
Mocht u zichzelf al hebben ingeschreven en wilt u een wijziging doorgeven, kunt u zich melden via: info@deterheijdenloop.nl