Locatie
We willen iedereen uit Terheijden verzoeken om te voet of met de fiets naar het evenement te komen om overlast voor de buurt en omgeving te voorkomen. Het evenement wordt gehouden op de kleine schans wat naast de haven van Terheijden ligt.

Voor mensen uit de gemeente Drimmelen, Breda en omstreken:
Wanneer je Terheijden vanaf Breda de brug af (Terheijdenseweg), de hoofdstraat inrijdt ga je bij de rotonde rechtdoor en sla je bij de het eerstvolgende kruispunt (rechts de Lidl en links de Kerk) linksaf. Vervolgens rijd je alsmaar rechtdoor richting de haven van Terheijden. Vanaf de Haven kun je de borden en signalen van de parkeerwachters volgen naar de parkeerplaatsen.

Rijd je Terheijden in vanaf het tankstation / Brandweer?
Sla bij de 1e rotonde linksaf, de 2de rotonde ga je rechtdoor, alsmaar rechtdoor (door de bocht van de zeggelaan) tot je aan je rechterzijde de Jumbo ziet en voor je opnieuw een rotonde, deze keer sla je rechtsaf en bij het eerst volgende kruispunt (rechts Lidl en links de Kerk) linksaf. Vervolgens rijd je alsmaar rechtdoor richting de haven van Terheijden. Vanaf de haven kun je de borden en signalen van de parkeerwachters volgen naar de parkeerplaatsen.

De To The MAX Gym is gelegen in de Meester Aalbersestraat 15. Tussen de basisschool de Zonzeel en buitenzwembad het Puzzelbad. Wanneer je Terheijden vanaf Breda de burg af, de hoofdstraat inrijdt sla je bij de rotonde linksaf. Deze straat rijd je helemaal door tot het kruispunt, waar je aan je rechterzijde de basisschool de Zonzeel ziet. Hiernaast ligt de gym aan de andere zijde (herkenbaar aan de groene voordeur).