De organisatie

De Terheijdenloop is in 2018 opnieuw leven ingeblazen door sportschooleigenaren Mark Dauwerse & Max van Gelder van To The Max Gym.

Als kleuters hebben zij veel plezier beleefd bij de Terheijdenloop. De Terheijdenloop was ooit een fenomeen onder de hardlopers in gemeente Drimmelen en omstreken. Helaas kwam daar in 2016 een einde aan.

I Love Traaie

Na 2 jaar géén Terheijdenloop besloten de mannen in 2018 hét mooiste jaarlijkse sportevenement van Terheijden nieuw leven in te blazen in samenwerking met I Love Traaie.

De Terheijdenloop is een stichting, een hardloopevenement voor jong & oud en staat in het teken van sportplezier. Bezig zijn met de gezondheid en optimaal kunnen genieten van alle mooie momenten door fit en energie te zijn.

Dat is hetgeen Mark & Max dagelijks uitstralen en willen overbrengen naar iedereen. Ons doel is dan ook: “Sport toegankelijk maken voor iedereen”.

De Terheijdenloop

Door een jaarlijks evenement als de Terheijdenloop te organiseren, creëren we een gezamenlijke activiteit voor mensen. De jeugd kan met elkaar of met familie deelnemen aan de 1KM of 2KM.

Fanatieke hardlopers kunnen hun tijd op de 5KM of 10KM verbeteren en supporters genieten van een mooie (sport)ervaring in de prachtige natuurrijke omgeving van Terheijden: De kleine schans.

De Terheijdenloop bestaat uit een groot vrijwilligersteam en wordt mede mogelijk gemaakt door de lokale sponsoren en gemeente Drimmelen.

 

Doe jij ook mee?

In samenwerking met I Love Traaie en vele partners maken we er ieder jaar opnieuw een feestelijke en onvergetelijke dag van voor jong & oud.

Schrijf je nu in!