De organisatie

De Terheijdenloop is in 2018 opnieuw leven ingeblazen door sportschooleigenaren Mark Dauwerse & Max van Gelder van To The Max Gym.

Als kleuters hebben zij veel plezier beleefd bij de Terheijdenloop. De Terheijdenloop was ooit een fenomeen onder de hardlopers in gemeente Drimmelen en omstreken. Helaas kwam daar in 2016 een einde aan.

Stichting

De Terheijdenloop is een stichting, een hardloopevenement voor jong & oud en staat in het teken van sportplezier. Bezig zijn met de gezondheid en optimaal kunnen genieten van alle mooie momenten door fit en energie te zijn.

Dat is hetgeen Mark & Max dagelijks uitstralen en willen overbrengen naar iedereen. Ons doel is dan ook: “Sport toegankelijk maken voor iedereen”.

De Terheijdenloop

Sinds 2023 is de samenwerking tussen de Terheijdenloop en I Love Traaie gestopt. De Terheijdenloop heeft dit jaar een nieuwe startlocatie en een nieuw parcours. Dit parcours gaat onder andere over de Schans en langs Molen de Arend in Terheijden. We creëren een gezamenlijke activiteit voor jong & oud. De jeugd kan met elkaar of met familie deelnemen aan de 1KM of 2KM.

Fanatieke hardlopers kunnen hun tijd op de 5KM of 10KM verbeteren en supporters genieten van een mooie (sport) ervaring in de prachtige natuurrijke omgeving van Terheijden: De kleine Schans.

De Terheijdenloop bestaat uit een groot vrijwilligersteam en wordt mede mogelijk gemaakt door de lokale sponsoren en de Gemeente Drimmelen.

Doe jij ook mee?

In samenwerking met Restaurant de Buren en vele partners maken we er ieder jaar opnieuw een feestelijke en onvergetelijke dag van voor jong & oud.

Schrijf je nu in!